Volledig ontspannen in hartje Tilburg

Bent u tijdens uw verblijf op zoek naar een moderne, luxe sauna in Tilburg? Dan biedt CitySauna uitkomst! Deze moderne wellness heeft allerlei faciliteiten, zoals verschillende (stoom)baden en sauna’s.

In de ochtenden van 7:00 tot 12:00 uur zijn het zwembad, de whirlpool en de infrarood sauna vrij te gebruiken, daarna zijn deze faciliteiten onderdeel van de CitySauna. Een bezoek aan CitySauna is inbegrepen bij een verblijf in één van onze Privilege kamers. Voor overige hotelgasten kost een saunabezoek slechts € 7,95 (normaal € 9,95 per bezoek). Een 10-badenkaart heeft u zelfs al voor € 75,-. Op woensdagen is het badkledingdag.

Voor extra verwennerij combineert u uw saunabezoek met een heerlijke massage van TilburgMassage, een lekkere high-tea of een culinair avontuur bij Restaurant Taste!. Hiervoor hebben wij diverse arrangementen samengesteld.

Ruimtes

ruimtes

alle faciliteiten

met o.a.
Sauna’s
Turkse stoombaden
Infraroodcabine
Whirlpool
Zwembad
Dompelbad
Voetenbad
Zonnebank

Arrangementen

arrangementen

en prijzen

CitySauna massage arrangement
€49,95 p.p.

Sauna en High Tea
€24,50 p.p.

Sauna en High Wine
Classic €34,50 of
Royal €39,50 p.p.

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op onze website.

citysauna.nl

Massages

massages

van TilburgMassage

Top massages in Tilburg vanaf € 30,-

Bij ons, in het centrum van Tilburg, kunt u terecht voor alle type klachtenbehandelingen, sportmassages, ontspanningsmassages en meditatieve hete olie massages. Onze massageruimtes zijn privé, dus u ervaart complete rust tijdens de massage.

tilburgmassage.nl

 

Kamers | Restaurants | Wellness | Vergaderen | English